Breaking Bad
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Chernobyl: Aftermath

Shpërthimi i Çernobilit në vitin 1986 ndryshoi jetën përgjithmonë… Pas tragjedisë, historitë e gëzimit dhe dhimbjeve, dashurisë dhe ndarjes ringjallen nga hiri i një tragjedie.

Vlersimi: 5.7