Breaking Bad
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Vincenzo

Vincenzo Cassano është një avokat italian dhe përfaqësues i Mafias që kthehet në Kore për shkak të një konflikti brenda organizatës së tij. Ai njihet me avokatin sy mprehtë,të quajtur Cha-Young, dhe të dy bashkojnë forcat për të rrëzuar keqbërësit që nuk mund të dënohen nga ligji.

Vlersimi: 8.5